NVI | 98 |
INET | 173 |
% Betrouwbaarheid | 81 |
% Betrouwbaarheid | 75 |
Kg melk | -1030 |
% vet | 0.98 |
% eiwit | 0.58 |
Kg vet | 39 |
Kg eiwit | 13 |
Inet | 173 |
Geboortegemak | 99 |
Lvh. Geboorte | 101 |
Vruchtbaarheid | 105 |
Tussenkalftijd | 104 |
Afkalfgemak | 102 |
Lvh. Afkalven | 100 |
Uiergezondheid | 100 |
Celgetal | 106 |
Melksnelheid | 103 |
Karakter | 108 |
Lichaamsgewicht | 98 |
Frame | 98 |
Uier | 104 |
Beenwerk | 96 |
Totaal Exterieur | 100 |
Hoogtemaat | 95 |
Voorhand | 100 |
Inhoud | 98 |
Openheid | 100 |
Conditie | 102 |
Kruisligging | 99 |
Kruisbreedte | 94 |
Beenstand achter | 97 |
Beenstand zij | 100 |
Klauwhoek | 100 |
Beengebruik | 96 |
Vooruieraanhechting | 105 |
Voorspeenplaatsing | 105 |
Speenlengte | 97 |
Uierdiepte | 105 |
Achteruierhoogte | 102 |
Ophangband | 100 |
Achterspeenplaatsing | 102 |