NVI | 172 |
INET | 242 |
% Betrouwbaarheid | 91 |
% Betrouwbaarheid | 88 |
Kg melk | 854 |
% vet | -0.07 |
% eiwit | 0.06 |
Kg vet | 29 |
Kg eiwit | 36 |
Inet | 242 |
Geboortegemak | 103 |
Lvh. Geboorte | 103 |
Vleesindex | 97 |
Draagtijd kalveren | 104 |
Vruchtbaarheid | 103 |
NR | 102 |
Tussenkalftijd | 100 |
Afkalfgemak | 103 |
Lvh. Afkalven | 104 |
Persistentie | 106 |
Laatrijpheid | 103 |
Uiergezondheid | 101 |
Celgetal | 102 |
Melksnelheid | 100 |
Robotefficientie | 97 |
Robotinterval | 102 |
Robotgewenning | 97 |
Klauwgezondheid | 104 |
Karakter | 102 |
Lichaamsgewicht | 95 |
Frame | 95 |
Uier | 108 |
Beenwerk | 100 |
Totaal Exterieur | 103 |
Hoogtemaat | 100 |
Voorhand | 91 |
Inhoud | 98 |
Openheid | 103 |
Conditie | 97 |
Kruisligging | 96 |
Kruisbreedte | 102 |
Beenstand achter | 100 |
Beenstand zij | 94 |
Klauwhoek | 101 |
Voorbeenstand | 96 |
Beengebruik | 102 |
Vooruieraanhechting | 108 |
Voorspeenplaatsing | 100 |
Speenlengte | 103 |
Uierdiepte | 108 |
Achteruierhoogte | 105 |
Ophangband | 98 |
Achterspeenplaatsing | 95 |
Uierbalans | 101 |