NVI | -48 |
INET | -268 |
% Betrouwbaarheid | 77 |
% Betrouwbaarheid | 64 |
Kg melk | -1952 |
% vet | 1 |
% eiwit | 0.32 |
Kg vet | -19 |
Kg eiwit | -49 |
Inet | -268 |
Vruchtbaarheid | 101 |
Tussenkalftijd | 103 |
Uiergezondheid | 93 |
Celgetal | 93 |
Melksnelheid | 100 |
Lichaamsgewicht | 70 |
Frame | 76 |
Uier | 94 |
Beenwerk | 97 |
Totaal Exterieur | 85 |
Hoogtemaat | 76 |
Voorhand | 77 |
Inhoud | 87 |
Openheid | 94 |
Conditie | 92 |
Kruisligging | 102 |
Kruisbreedte | 84 |
Beenstand achter | 99 |
Beenstand zij | 107 |
Klauwhoek | 90 |
Beengebruik | 100 |
Vooruieraanhechting | 94 |
Voorspeenplaatsing | 99 |
Speenlengte | 104 |
Uierdiepte | 87 |
Achteruierhoogte | 101 |
Ophangband | 95 |
Achterspeenplaatsing | 98 |