NVI | 129 |
INET | 225 |
% Betrouwbaarheid | 86 |
% Betrouwbaarheid | 74 |
Kg melk | 21 |
% vet | 0.64 |
% eiwit | 0.09 |
Kg vet | 62 |
Kg eiwit | 9 |
Inet | 225 |
Geboortegemak | 99 |
Lvh. Geboorte | 101 |
Vruchtbaarheid | 103 |
Tussenkalftijd | 105 |
Afkalfgemak | 102 |
Lvh. Afkalven | 102 |
Uiergezondheid | 99 |
Celgetal | 104 |
Melksnelheid | 102 |
Karakter | 100 |
Lichaamsgewicht | 98 |
Frame | 102 |
Uier | 105 |
Beenwerk | 102 |
Totaal Exterieur | 104 |
Hoogtemaat | 101 |
Voorhand | 98 |
Inhoud | 102 |
Openheid | 105 |
Conditie | 97 |
Kruisligging | 103 |
Kruisbreedte | 96 |
Beenstand achter | 101 |
Beenstand zij | 98 |
Klauwhoek | 99 |
Beengebruik | 103 |
Vooruieraanhechting | 103 |
Voorspeenplaatsing | 102 |
Speenlengte | 97 |
Uierdiepte | 104 |
Achteruierhoogte | 104 |
Ophangband | 103 |
Achterspeenplaatsing | 101 |