NVI | 233 |
INET | 365 |
% Betrouwbaarheid | 89 |
% Betrouwbaarheid | 84 |
Kg melk | 786 |
% vet | 0.38 |
% eiwit | 0.06 |
Kg vet | 73 |
Kg eiwit | 34 |
Inet | 365 |
Geboortegemak | 102 |
Lvh. Geboorte | 100 |
Vleesindex | 100 |
Draagtijd kalveren | 99 |
Vruchtbaarheid | 100 |
NR | 103 |
Tussenkalftijd | 98 |
Afkalfgemak | 105 |
Lvh. Afkalven | 105 |
Persistentie | 104 |
Laatrijpheid | 97 |
Uiergezondheid | 105 |
Celgetal | 105 |
Melksnelheid | 96 |
Robotefficientie | 99 |
Robotinterval | 98 |
Robotgewenning | 106 |
Klauwgezondheid | 104 |
Karakter | 100 |
Lichaamsgewicht | 101 |
Frame | 103 |
Uier | 110 |
Beenwerk | 101 |
Totaal Exterieur | 107 |
Hoogtemaat | 103 |
Voorhand | 100 |
Inhoud | 101 |
Openheid | 107 |
Conditie | 96 |
Kruisligging | 97 |
Kruisbreedte | 110 |
Beenstand achter | 102 |
Beenstand zij | 98 |
Klauwhoek | 100 |
Voorbeenstand | 98 |
Beengebruik | 101 |
Vooruieraanhechting | 106 |
Voorspeenplaatsing | 100 |
Speenlengte | 99 |
Uierdiepte | 108 |
Achteruierhoogte | 111 |
Ophangband | 100 |
Achterspeenplaatsing | 99 |
Uierbalans | 106 |