NVI | 72 |
INET | 79 |
% Betrouwbaarheid | 85 |
% Betrouwbaarheid | 84 |
Kg melk | -291 |
% vet | 0.4 |
% eiwit | 0.15 |
Kg vet | 22 |
Kg eiwit | 3 |
Inet | 79 |
Geboortegemak | 101 |
Lvh. Geboorte | 92 |
Vruchtbaarheid | 103 |
Tussenkalftijd | 101 |
Afkalfgemak | 99 |
Lvh. Afkalven | 99 |
Uiergezondheid | 103 |
Celgetal | 107 |
Melksnelheid | 96 |
Lichaamsgewicht | 101 |
Frame | 103 |
Uier | 105 |
Beenwerk | 97 |
Totaal Exterieur | 102 |
Hoogtemaat | 99 |
Voorhand | 100 |
Inhoud | 99 |
Openheid | 98 |
Conditie | 103 |
Kruisligging | 97 |
Kruisbreedte | 101 |
Beenstand achter | 99 |
Beenstand zij | 100 |
Klauwhoek | 96 |
Voorbeenstand | 97 |
Beengebruik | 98 |
Vooruieraanhechting | 105 |
Voorspeenplaatsing | 93 |
Speenlengte | 105 |
Uierdiepte | 106 |
Achteruierhoogte | 103 |
Ophangband | 100 |
Achterspeenplaatsing | 96 |