NVI | 173 |
INET | 383 |
% Betrouwbaarheid | 89 |
% Betrouwbaarheid | 84 |
Kg melk | 1230 |
% vet | 0.08 |
% eiwit | 0.01 |
Kg vet | 63 |
Kg eiwit | 45 |
Inet | 383 |
Geboortegemak | 102 |
Lvh. Geboorte | 100 |
Vleesindex | 100 |
Draagtijd kalveren | 96 |
Vruchtbaarheid | 101 |
NR | 101 |
Tussenkalftijd | 100 |
Afkalfgemak | 101 |
Lvh. Afkalven | 102 |
Persistentie | 106 |
Laatrijpheid | 108 |
Uiergezondheid | 102 |
Celgetal | 107 |
Melksnelheid | 97 |
Robotefficientie | 98 |
Robotinterval | 98 |
Robotgewenning | 106 |
Klauwgezondheid | 100 |
Karakter | 98 |
Lichaamsgewicht | 100 |
Frame | 103 |
Uier | 109 |
Beenwerk | 96 |
Totaal Exterieur | 104 |
Hoogtemaat | 106 |
Voorhand | 99 |
Inhoud | 104 |
Openheid | 108 |
Conditie | 93 |
Kruisligging | 101 |
Kruisbreedte | 107 |
Beenstand achter | 97 |
Beenstand zij | 96 |
Klauwhoek | 103 |
Voorbeenstand | 98 |
Beengebruik | 96 |
Vooruieraanhechting | 106 |
Voorspeenplaatsing | 101 |
Speenlengte | 97 |
Uierdiepte | 106 |
Achteruierhoogte | 110 |
Ophangband | 98 |
Achterspeenplaatsing | 97 |
Uierbalans | 101 |