NVI | 289 |
INET | 508 |
% Betrouwbaarheid | 88 |
% Betrouwbaarheid | 84 |
Kg melk | 1999 |
% vet | -0.12 |
% eiwit | -0.02 |
Kg vet | 72 |
Kg eiwit | 68 |
Inet | 508 |
Geboortegemak | 102 |
Lvh. Geboorte | 99 |
Vleesindex | 98 |
Draagtijd kalveren | 101 |
Vruchtbaarheid | 101 |
NR | 103 |
Tussenkalftijd | 99 |
Afkalfgemak | 101 |
Lvh. Afkalven | 101 |
Persistentie | 113 |
Laatrijpheid | 101 |
Uiergezondheid | 100 |
Celgetal | 101 |
Melksnelheid | 97 |
Robotefficientie | 100 |
Robotinterval | 95 |
Robotgewenning | 103 |
Klauwgezondheid | 107 |
Karakter | 99 |
Lichaamsgewicht | 95 |
Frame | 99 |
Uier | 107 |
Beenwerk | 100 |
Totaal Exterieur | 103 |
Hoogtemaat | 100 |
Voorhand | 94 |
Inhoud | 97 |
Openheid | 106 |
Conditie | 94 |
Kruisligging | 100 |
Kruisbreedte | 102 |
Beenstand achter | 100 |
Beenstand zij | 94 |
Klauwhoek | 102 |
Voorbeenstand | 102 |
Beengebruik | 102 |
Vooruieraanhechting | 106 |
Voorspeenplaatsing | 100 |
Speenlengte | 99 |
Uierdiepte | 106 |
Achteruierhoogte | 107 |
Ophangband | 101 |
Achterspeenplaatsing | 101 |
Uierbalans | 102 |