NVI | 263 |
INET | 566 |
% Betrouwbaarheid | 90 |
% Betrouwbaarheid | 84 |
Kg melk | 1685 |
% vet | 0.19 |
% eiwit | 0.06 |
Kg vet | 94 |
Kg eiwit | 66 |
Inet | 566 |
Geboortegemak | 102 |
Lvh. Geboorte | 104 |
Vleesindex | 97 |
Draagtijd kalveren | 99 |
Vruchtbaarheid | 95 |
NR | 97 |
Tussenkalftijd | 93 |
Afkalfgemak | 100 |
Lvh. Afkalven | 102 |
Persistentie | 108 |
Laatrijpheid | 102 |
Uiergezondheid | 109 |
Celgetal | 112 |
Melksnelheid | 97 |
Robotefficientie | 98 |
Robotinterval | 105 |
Robotgewenning | 104 |
Klauwgezondheid | 102 |
Karakter | 98 |
Lichaamsgewicht | 101 |
Frame | 101 |
Uier | 104 |
Beenwerk | 105 |
Totaal Exterieur | 105 |
Hoogtemaat | 104 |
Voorhand | 101 |
Inhoud | 106 |
Openheid | 108 |
Conditie | 95 |
Kruisligging | 93 |
Kruisbreedte | 101 |
Beenstand achter | 106 |
Beenstand zij | 104 |
Klauwhoek | 98 |
Voorbeenstand | 101 |
Beengebruik | 105 |
Vooruieraanhechting | 103 |
Voorspeenplaatsing | 104 |
Speenlengte | 103 |
Uierdiepte | 103 |
Achteruierhoogte | 104 |
Ophangband | 103 |
Achterspeenplaatsing | 102 |
Uierbalans | 99 |